Trykkdør / branndør NORFO BGA-50T

kr0.00

NORFO BGA-50T-dører benyttes i bygninger, containere og rom hvor det settes krav til trykkstyrke og brannmotstand kombinert med funksjonalitet. Døren gir også god lydisolasjon og god tetthet. Typiske eksempler på bruk er redningsrom og kontrollrom i eksplosjonsfarlig område.

Beskrivelse

Konstruksjon

Dørbladet er utført av 3 mm stålplater med forsterkninger, og er isolert med mineralull. Rundt dørbladet sitter en kraftig neoprenpakning som gir god tetthet. Dørkarmen og terskelen er utført av 3 mm stålprofiler, og leveres for innsveising, inngysing eller fastbolting. Karmen kan leveres i to alternative utførelser, standard eller med overfals på hengselssiden. Hvis terskelen vil bli utsatt for stor belastning, kan den leveres forberedt for fylling med betong. Døren er forsynt med sveisehengsler og et 3-punkts selvaktiverende reilesystem som motstår rebound fra en eventuell eksplosjon. Reilesystemet er utenpåliggende, hvilket sikrer enkel adkomst for vedlikehold. I de tilfeller døren skal være selvlukkende, leveres den med dørlukker type Dorma TS-83-6.

To-fløyet dør

To-fløyet dør tilvirkes på samme måte som enfløyet. Passiv fløy er lukket med utenpåliggende espagnolett på anslagssiden av dørbladet.

Låser

Reilene opereres med et vriderhandtak. Døren kan leveres med følgende alternativer for avlåsing:

a)  Uten lås.
b)  Sylinderlås. Sylinder medfølger ikke.
c)  Sylinderlås og elektrisk sluttstykke. Sylinder medfølger ikke.
d)  Elektromagnetisk lås.
e)  Tilholderlås operert med nøkkel fra begge sider.
f)  Sylinderlås som åpnes med nøkkel og vriderhandtak fra utsiden. Fra innsiden åpnes døren kun med vriderhandtaket (rømningsdør). TrioVing sylinder 5536 FKRM medfølger.
g)  Sylinderlås som åpnes med nøkkel og vriderhandtaket fra utsiden. Fra innsiden åpnes døren med et vertikalt panikkbeslag. Panikkbeslaget tilfredsstiller elektrisitetstilsynets krav om at dør i rømningsvei fra rom med høyspenning skal kunne åpnes fra liggende stilling. TrioVing sylinder 5536 FKRM medfølger.

Alternativ a), f) og g) kan leveres med motoroperert reilesystem. Datablad sendes på forespørsel. Da type avlåsing er integrert, må dette spesifiseres ved forespørsel / bestilling.

Overflatebehandling

Døren leveres som standard grunnet med sinkfosfat primer. Hvis døren skal monteres i et korrosivt miljø, kan den leveres med karm, dørblad og hengsler i rustfritt materiale.

Brannmotstand

Døren er testet og sertifisert i brannklasse A 60 iflg. NS 3919 for størrelser inntil M11xM22.

Trykkstyrke

BGA-50T tåler et trykk på 15 – 50 kPa avhengig av dørstørrelse. Dørstørrelse med fri åpning inntil 900×2000 mm er beregnet for et statisk trykk på 50 kPa fra hengselssiden, og 35 kPa fra anslags- siden. Dørens styrke kan beregnes i hvert tilfelle når det foreligger spesifikasjon over reflektert eksplosjonstrykk, pulsvarighet og tillatt plastisk deformasjon.

Forespørsler

Ved forespørsler og bestilling bes oppgitt:

  • Dørtype, dimensjon, slagretning (NS 549)
  • Innfestingsmåte
  • Låsfunksjon
  • Eventuelt tilleggsutstyr

Tilleggsutstyr

  • Hull i terskel for betongfylling
  • Maling etter kundens spesifikasjon
  • Rustfri utførelse
  • Dørlukker
  • Tilleggslåser
  • Elektrisk vrideroperasjon. Datablad kan oversendes på forespørsel.

 

En-fløyet dør Modul målKarmåpning B x H (mm)Vekt (Kg)
M9 x M21800x2005138
M10 x M21900x2005152
M11 x M211000x2005168

 

To-fløyet dør Modul målKarmåpning B x H (mm)Vekt (kg)
M15 x M211400x2005210
M18 x M211700x2005260
M21 x M212000x2005310

Dokumentasjon (PDF)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Trykkdør / branndør NORFO BGA-50T”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post comment