Stableport HT40

kr0.00

Stableportens konstruksjon er plassbesparende, selvbærende, og samtidig svært driftsikker da stableporten har drift uten fjærer som kan knekke. Portelementene leveres i ekte glass, eller galssfiber som slipper igjennom opp til 78% lys.

Beskrivelse

Stableport HT40 er med sin konstruksjon av glassfiber og aluminium meget godt egnet i de fleste miljøer som tungindustri, bilverksteder, vaskehaller og næringsindustri hvor det stilles høye krav. Dette en driftssikker port med god isolasjonsevne som slipper igjennom inntil 78% lys. Porten opereres med elektromotor uten fjærbalanse som igjen sørger for meget gode driftskostnader. Den er meget godt egnet der det er liten plass i oppheiset stilling for tradisjonelle leddheiseporter, pga. lite plasskrav innenfor åpning.

Virkemåte

Stableportelementene heves og senkes ved hjelp av en elektrisk motor som er tilkoblet et løftekjede, elementene plasseres i en kassett over åpningen. Stableporten er egnet for både innvendig og utvendig montering, den kan også monteres i smyg.

Dimensjoner

Stableport HT40-150 kan leveres i mål etter kundeønske, maks bredde 15000 mm og maks høyde 25000 mm. Større stableporter kan spesialtilvirkes.

Konstruksjon

Portblad er som standard utført av 40mm tykke UV-bestandige glassfiberelementer i tre forskjellige farger, brilliant, emerald green og sapphire blue. Disse kan også kombineres med 3-lags isolerglass hvor stableporten eventuelt kombineres med glassfasade. Styreskinner på sidene er som standard utført i natureloksert aluminium, disse kan også behandles dersom det er behov for høyere korrosjonsmotstand. Stableporten leveres med programmèrbar automatikk i et skap som monteres på vegg eller skinner. Det medfølger som standard trykkpanel for åpning og lukking samt nødstopp. Andre betjeningsorganer som truckkontakter, radiostyring, og radarstyring kan leveres som ekstrautstyr. HT40 stableport kan også leveres som en tradisjonell leddheiseport, betegnes da som HTU40. Det er da mulighet for integrert gangdør, ta kontakt for mer info.

Sikkerhet

Det er optisk fotocelle i bunnprofili, HT40 har integrert fallsikring i sideskinner og fotocelle 40cm over dekket ved lysåpning. Motoren har nødhandtak eller kjede som kan aktiveres i tilfelle strømbrudd slik at porten kan løftes opp manuelt.

Tilleggsutstyr

  • Integrerte rister/ventilasjonsspjeld
  • 3-lags isolerglass
  • Pleksiglass
  • Ekstra betjeningsorganer
  • Spesielle ønsker ved forespørsel

Forespørsler

Ved forespørsler og bestilling bes oppgitt:

  • Porttype
  • Dimensjon åpning i vegg
  • Tilleggsutstyr
  • Innvendig/Utvendig montering eller i smyg.

Stableport HT40 er en moderne konstruksjon, hvor elementene stables i en kasset som kan monteres både innvendig og utvendig. Elementer av glassfiber, med alu. topp og bunnprofiler.

Dokumentasjon (PDF)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Stableport HT40”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post comment