Gjennomføring for skjermet kabel NORFO GS

kr0.00

NORFO GS gjennomføringer benyttes til å føre skjermet kabel inn i skjermet rom, skap eller kabinett.Ved korrekt montering med krympestrømpe, vil gjennomføringen gi god gasstetthet.

Kategori

Beskrivelse

Beskrivelse

NORFO GS består av en messingnippel med utvendige rørgjenger, og en flettet fortinnet kobberstrømpe koblet sammen med en pressring Til enheten hører også bensetråd alternativt slangeklemmer og krympeslange. Gjennomføringen monteres vanligvis i rommets ett-punkts inntaksplate, med strømpen på utsiden av skjermen. Se datablad på gjennomføringsplater. Som et tillegg leveres forlengelsesrør for gjennomføring i lengde, L, for forlengere avhenger av veggtykkelse og må spesifiseres ved bestilling.

 

ND
Rørgjenger
D (mm)Innv. dia. (mm)Lengde A (mm)
1/2"2715225
3/4"3419225
1"4126225
1 1/2"5739260
2"7048260

 

Skjermingseffekt

NORFO GS gir en demping på > 40 dB i frekvensområdet 10 kHz til 20 GHz. Følgende test er utført ved Forsvarets EMC-laboratorium, iht. MIL STD-285:

 

 

Tilleggsutstyr

Forlenger, type A, med flens for sveising til skjerm. Alternativt kan den tilknyttes skjerm med selvgjengende skruer.

 

Forlenger, type B, med klemskiver og muttere for tilknytting til skjerm.

Forlengelsesrør vist ovenfor er beregnet for skjerm innvendig i skjermet rom. Forlengere for skjerm på utsiden av veggen kan også leveres.

 

Forespørsler

Ved forespørsler og bestilling bes oppgitt følgende data. Eventuelt send skisse som viser veggtykkelse, veggtype skjermtype og plassering, samt kabeldimensjon, dempningsgrad, og frekvensområde.

  • Nominell diameter, ND
  • Tilleggsutstyr: Type forlenger og lengde, L.

Montering av kabelgjennomføring

 

Eksempler på tilknytting til skjerm

Kontinuerlig sveis mellom gjennomføring og skjerm gir det beste resultatet mht. skjermingsgrad, og forbindelsen vil ikke svekkes over tid som følge av korrosjon på kontaktflater. Hvis gjennomføringen forbindes til skjermen med klemskiver/skruer, må skjermens kontaktflate være korrosjonsbeskyttet med et elektrisk ledende materiale, f.eks. galvanisering eller ledende maling. Kontaktflatene rengjøres med slipeduk før montering. Avhengig av ønsket skjermingsgrad, bør det vurderes å benytte elektrisk ledende pakning i forbindelsen, og/eller elektrisk ledende teip over skjøten.

Det tas forbehold om konstruksjonsendringer

Dokumentasjon (PDF)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Gjennomføring for skjermet kabel NORFO GS”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post comment