Thermod Branndør EI 30 / EI 60

kr0.00

Dører i offentlige miljøer må være bestandige mot både riper, slag og tagging. Med gjennomtenkt konstruksjon og førsteklasses materialvalg holder Thermods dører seg pene lenge.

Beskrivelse

Branndør EI 30

Typegodkjent branndør av glassfiber som er testet i henhold til den nye testnormen EN 1634-1 og klassifisert som EI130. Dørbladet har en overflate av glassfiberarmert polyester, og karmen består av 1,5 mm rustfritt stål. Resultatet er en slitesterk hygienisk dør som er lett å holde ren, og som heller ikke ruster. Døren er testet med automatisk tetningsterskel som felles ned idet døren når lukket tilstand, noe som gjør det enklere å flytte vogner og sykehussenger mellom rom. Den kan også utstyres med en glassåpning som utgjør 15 % av dørbladets overflate. Branndøren er også testet med dørstengere i klasse C4. Døren oppfyller kravene til gasstetthet, Sa og Sm. Lydredusjon Rw 32 dB

Branndør EI(2)60

Nå finns en branntestet typegodkjent glassfiberdør som er testet og oppfyller EN 1634-1 og er sertifisert ifølge brannklasse EI260. Dørbladet har en overflate av glassfiberarmert polyester og karmen består av 1,5mm rustfritt stål. Resultatet er en slitesterk hygienisk dør som er lett å holde ren, og som heller ikke ruster. Døren er testet med hev/senkterskel, dette er en fordel når vogner og sykesenger skal flyttes fra rom til rom. Døra kan også være utstyrt med en glassåpning som kan utgjøre 15% av dørens overflate. Branndøra er også testet med dørlukker.

Gode grunner til å bruke glassfiberdør

Thermods glassfiberdører imøtekommer alle tenkelige krav. Pene og slitesterke dører som er lette å holde rene. Dørene er også meget fleksible sett på bakgrunn av utførelse og funksjonalitet. En glassfiberdør ruster heller aldri, noe som er en klar fordel sammenlignet med ståldører i samme brannklasse. Thermods nye branndør gir deg mange fordeler. Dørblad av glassfiberlaminat og dørkarm av rustfritt stål forener utmerkede egenskaper med hensyn til holdbarhet og hygiene med en trygg og sikker brannbeskyttelse. Døren er testet med hev/senkterskel, dette er en fordel når vogner og sykesenger skal flyttes fra rom til rom. Døra kan også være utstyrt med en glassåpning som kan utgjøre 15% av dørens flate. Branndøra er også testet med dørlukker.

Skreddersydd design

Thermods dører kan tilpasses et hvert miljø. Med kyndig veiledning fra erfarne spesialister kan du selv påvirke dørens størrelse, utseende og funksjon. Glassfiberdører fra Thermod er lette å holde pene. De påvirkes ikke av vann og har ingen skjøter som samler smuss. Dessuten er de lette å tørke av og rengjøre eller til og med spyles. Dørbladet har en overflate av glassfiberarmert polyester og karmen består av 1,5mm rustfritt stål, resultatet er en slitesterk hygienisk dør.Dører i offentlige miljøer må være bestandige mot både riper, slag og tagging. Med gjennomtenkt konstruksjon og førsteklasses materialvalg holder Thermods dører seg pene lenge.

Dokumentasjon (PDF)

Product Documents

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Thermod Branndør EI 30 / EI 60”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post comment

Har du husket?