Overtrykksmåler type YM-1

kr0.00

Overtrykksmåleren benyttes til å måle det relative overtrykk mellom tilfluktsrommets oppholdsrom og uteluft.

Beskrivelse

Bruksområde

Overtrykksmåleren benyttes til å måle det relative overtrykk mellom tilfluktsrommets oppholdsrom og uteluft.

Konstruksjon

YM-1 overtrykksmåler består av skrårørsmanometer, forbindelsesslange, føleledning (6×1 mm kobberrør), og en liten plastflaske med manometervæske. Dimensjon: 145×145 mm

Montering

Måleren skal vise trykkfallet over gassluseveggen og monteres til denne på den siden som vender mot oppholdsrommet (toalett, aggregatrom). Avstanden til avtrekksventiler bør være 1,5 til 2 meter. Skrårørsmanometeret festes til veggen med 2 skruer. Føleledningen kobles til måleren og føres gjennom gass- og trykktett gjennomføring via gasslusevegg og ytre trykkvegg eller direkte gjennom ytre trykkvegg. Bruksanvisning står på måleren.

Bruksanvisning

Overtrykksmåler YM-1

Påfylling: Demonter forbindelsesslangen fra måleren. Påfyllingeåpningen i toppen av måleren åpnes, og manometervæske (fyringsolje, egenvekt 0,84) helles på måleren til oljenivået når «null» på skalaen. Blås og sug et par ganger gjennom tilkoblingsslanger for å fjerne luftbobler i væskesøylen. Nøyaktig nullstilling utføres med justeringsskruen på toppen av måleren.

Måling: Monter forbindelsesslangen til måleren. Måleren indikerer/angir automatisk trykkdifferansen mellom det sted måleren er lokalisert og referansepunktet, enten som overtrykk (+) eller undertrykk (-).

Tilkobling: Mellom målerens nippel- og Cu-rør monteres medlevert plastslange

Avlesning: Overtrykket i rommet avleses direkte i Pa. Overtrykket i rommet skal være minst 100 Pa den dimensjonerte (beregnede) filterluftmengde, og maks 300 Pa ved normalventilasjon.

Det tas forbehold om konstruksjonsendringer

Dokumentasjon (PDF)

Product Documents

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Overtrykksmåler type YM-1”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post comment