Arrestdør NORFO BGA-50C

kr0.00

NORFO BGA-50C arrestdør er basert på spesifikasjon i «Spesielt byggeprogram for lokaler til politi- og lensmannsetaten» fra 2001, og er vidreutviklet i samarbeid med politiet.

Beskrivelse

Konstruksjon

Dørbladet er utført av 3 mm stålplater med forsterkninger, og er isolert med mineralull. Innsiden av dørbladet har en ujevn overflate som bidrar til å redusere hammering mot døren. Rundt dørbladet sitter en kraftig neoprenpakning som gir god tetthet. Dørkarmen er utført av 3 mm stålprofiler, og leveres for innsveising, inngysing eller fastbolting. Terskelen er utført i rustfritt materiale, og om ønskelig kan den leveres forberedt for fylling med betong. Døren er forsynt med tre kraftige hengsler som er sveiset til karm og festet til dørblad med skruer. Låskassen er utenpåliggende, og har tre låsereiler som opereres av et vriderhandtak på dørens hengselside. Det er ikke vriderhandtak på dørens anslagside. Reilene er fjærbelastet, hvilket sikrer at de ikke kan gli ut av låst posisjon. Videre er reilesystemet selvaktiverende slik at reilene går automatisk i inngrep når døren lukkes («smash shut» funksjon). Spesialutførelser kan leveres for innsveising i eksisterende karmer for gamle sprinkeldører. Døren kan produseres etter spesialmål.

Overflatebehandling

Døren leveres som standard grunnet med sinkfosfat primer, men kan som et tillegg leveres ferdig lakkert iflg. kundens spesifikasjon. Rustfri terskel leveres ubehandlet. Låsdetaljer er hammerlakkert i grå farge.

Tilleggslåser

Som standard opereres låsen kun med vriderhandtaket (ingen nøkkel). Hvis det er ønskelig med to grep for å åpne døren, kan det leveres med en fjærbelastet skåte som må åpnes samtidig som vriderhandtaket presses ned. Hvis det ønskes adgangskontroll med kortleser, kan låskassen leveres med innebygd elektrisk lås med «fail safe» funksjon slik at døren kan åpnes med kun vriderhandtaket ved brannalarm eller strømbrudd. Låsen kan også utstyres med sylinder for mekanisk åpning av låsen. Dører med elektrisk lås leveres med et utvendig deksel som skjuler låsmekanismen.

 

Inspeksjonsluke

Som et tillegg kan døren utstyres med en inspeksjonsluke med lysåpning 260×210 mm. Luken er tilvirket på samme måte som dørbladet, og lukkes ved hjelp av en kraftig skåte i rustfritt stål. Skåten har en spesiell utforming slik at lukebladet trekkes mot karmen når den lukkes.

 

Dørkikkert

Som et tillegg kan døren leveres med dørkikkert, montert 1550 mm over gulv.

Brannmotstand

Døren er branntestet, og kan leveres med følgende sertifikater for størrelser opptil M11xM22:

Dør uten inspeksjonsluke: A60
Dør med inspeksjonsluke: F60
Dør med dørkikkert: Uten sertifikat.

Lydisolasjon

BGA-50C er testet montert i celler iflg. NS 8175 med resultat Rw=46 dB.

Tilleggsutstyr

  • Hull i terskel for betongfylling
  • Maling etter kundens spesifikasjon
  • Skåte for to-greps åpning
  • Elektrisk lås og deksel over låser
  • Inspeksjonsluke
  • Dørkikkert

Forespørsler

Ved forespørsler og bestilling bes oppgitt:

  • Dørtype, dimensjon, slagretning (NS 549)
  • Innfestingsmåte
  • Eventuelt tilleggsutstyr

 

Alternative monteringsmåter

Monterings- og vedlikeholdsanvisning følger hver dør, og kan oversendes på forespørsel.

 

Dimensjoner

Arrestdør NORFO BGA-50C dimensjon

 

*Det tas forbehold om konstruksjonsendringer

 

 

Dokumentasjon (PDF)

Product Documents

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Arrestdør NORFO BGA-50C”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post comment