Stråling må man alltid ta seriøst. Kravene som stilles til dører inn til et røntgenrom er høye. Det er viktig at du vet hva slags dører du trenger til et slikt miljø. Hvis du heller vil la noen profesjonelle ta seg av det, kan du bare ta kontakt med oss. Vi vet nøyaktig hva slags dører du trenger, og tilpasser dørene etter ditt behov.

En røntgenromsdør er i bunn og grunn en hygienedør. Dette vil si at disse dørene har de samme egenskapene som en hygienedør, men samtidig beskytter mot røntgenstråling. Både i karmen og selve røntgenromsdøren er det bygd inn et lag av 0,5 – 2,0 mm bly. Disse innleggene vil bli tilpasset kundene våre, og kravene til bruk. Dette blyet vil ligge skjult inne i karm og dør.

En røntgenromsdør fra oss kan leveres som slagdør i enkel og dobbel utføring, men også som skyvedør. Det er viktig at dører som for eksempel skal stå i et sykehus skal ha plane flater, noe en hygienedør/røntgenromsdør fra oss har. Disse dørene er også konstruert slik at de skal tåle regelmessige støt og slag, av for eksempel en sykehusseng. Utenom sykehus brukes røntgenromsdører blant annet ved tannlegekontorer og hos veterinærer.

Behøver du hjelp, så sitter våre høykompetente medarbeidere klare til å hjelpe deg. Enten du trenger råd og vink eller tilbud på ståldører i forbindelse med prosjekter, eller du ønsker å bestille en dør fra vårt rikholdige lager.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.