Hvis du trenger en god hurtigport til din arbeidsplass, da er det bare å lese videre. Vi i Norfo har over 50 års erfaring med alt fra prosjektering til produsering og montering av dører, porter og luker. Våre hurtigporter er moderne og effektive, og bidrar til å gjøre trafikken smidig og effektiv. Vi kan skaffe hurtigporter til alle slags arbeidsplasser.

Ta en ekstra titt på hurtigporten fra Novosprint hvis du trenger en smart løsning til din arbeidsplass. Disse portene er først og fremst en meget god investering, da varmetap og kuldetap reduseres, men disse portene er også smarte på en helt annen måte. I motsetning til mange vanlige porter som går oppover, går disse til siden. Dette gjør dem ideelle for næringsmiddelindustrien, og andre arbeidsplasser, da portene ikke trekker med seg møkk fra bakken når de åpnes og lukkes.

Ta kontakt med en av våre dyktige medarbeidere hvis du har noen spørsmål!

Viser det ene resultatet

Novosprint hurtigport

Bruksområde Novosprint hurtigport er en moderne konstruksjon, som gjør trafikken smidig på arbeidsplassen og bidrar til et bedre arbeidsmiljø, ved å redusere støv og trekk. Porten er en god investering, da den reduserer varmetap og kuldetap, samtidig som den med sin driftsikre og vedlikeholdsvennlige konstruksjon gir lave vedlikeholdskostnader. Novosprintporten er ideel for næringsmiddelindustrien og industri…

.