En kjøleromsport er rett og slett en skyvedør som kjølerom i storkjøkken, restauranter eller andre aktører i nærindsmiddelindustrien. Disse portene er perfekte der det er behov for en stor åpning inn til kjølerommet, men hvor det samtidig er begrenset med plass. Man kan også benytte disse dørene inn til en handicap-dusj, hvor utformingen med en port langs veggen er langt mindre plasskrevende enn andre løsninger. Da kan man også få porten forberedt for skyvedørsautomatikk, noe som gjør de langt mer brukervennlige.

En kjøleromsport brukes der kravene for en stabil temperatur er høye. Når disse portene er lukket skapes det en god forsegling. Med en godt isolert port holder temperaturene seg godt innenfor kravene til en hver tid.

Til disse portene kan man også velge å få montert en Thermod Flex Frame. Det er en justerbar karm som gjør at man kan få døren helt tett, selv om veggen ikke er rett. Den former seg mer etter veggen, og gjør at man kan montere en kjøleromsport på steder det tidligere ikke var mulig.

Behøver du hjelp, så sitter våre høykompetente medarbeidere klare til å hjelpe deg. Enten du trenger råd og vink eller tilbud på kjøleromsporter i forbindelse med prosjekter, eller du ønsker å bestille en port fra vårt rikholdige lager.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.