Jobber man på et storkjøkken hvor det er begrenset med plass, men man har et behov for en stor åpning inn til et fryserom, da kan det være perfekt med en fryseromsport fra oss. Dette er en stor skyvedør for fryserom i restauranter, storkjøkken, butikker eller andre aktører i næringsmiddelindustrien.

En skyvedør, fryseromsport, fra oss er godt isolert, noe som gjør at de holder temperaturen inne i fryserommet stabilt. Samtidig er døren meget enkle å rengjøre. Har man en vegg som ikke er helt jevn, kan man også velge å få montert en Thermod Flex Frame. Dette er en justerbar karm som gjør det lettere å få døren helt tett, selv om veggen ikke er rett. Man får fryseromsporten montert med opphengsskinner og beslag som stenger døren i en lukker posisjon.

Vi har lang erfaring med å tilpasse dører og porter til hvert enkelt prosjekt, så det er bare å ta kontakt med oss hvis du har noen spørsmål. Med den smarte Thermod Flex rammen, kan vi klare å montere en skyvedør på steder du vanligvis ikke har plass.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.