En fryseromsdør brukes ofte på steder som storkjøkken, restauranter, butikker, gatekjøkken og lignende. Dette er dører det settes høye krav til. Dører som både skal være effektive, funksjonelle og samtidig ha et attraktivt utseende. De fleste steder i næringsmiddelindustrien som sette høye krav til både funksjon og design, trenger gode fryseromsdører. Våre dører har et attraktivt utseende som passer godt inn i de fleste miljøer.

Fryseromsdørene våre tåler hard behandling og fukt uten problemer. De er laget av glassfiberarmert polyester og isolerer meget effektivt. Overflaten er holdbar og lett å rengjøre. Dette er meget viktig for de miljøene som benytter seg av en fryseromsdør.

Våre dører er enkle å montere, kommer i fem forskjellige farger og man kan få med sparkebeskyttelse på dørene. De leveres dessuten med en spesial dørvrider med en nødutrømningsfunksjon på innsiden. Dette betyr at hvis noen lukker døren mens man er inne i fryserommet, kommer man seg enkelt ut.

Vil du vite mer om fryseromsdørene våre? Ta kontakt med en av våre kompetente medarbeidere for mer informasjon eller et godt tilbud.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.